12 lucruri importante de făcut în 2016

Ca de obicei la început de an tragem linii peste toate reușitele din anul trecut și punctam noi proiecte de realizat în noul an. Fiindcă eu zilele acestea am făcut acest lucru, m-am gândit să selectez și pentru voi câteva obiective interesante pentru anul 2016.

Iată, deci, lista mea cu lucrurile importante de făcut în 2016.

Fă sport în fiecare zi.

În 2016 vreau să mă ambiționez să fac mai mult sport. De când am devenit mămică, adică cu circa șase ani în urmă, nu am mai făcut niciun fel de sport. Înainte mergeam la fitness. Din toamnă am început să alerg, deși merg zilnic cu bicicletă, mi-am dat seama că alergatul mă energizează mai mult și că e mult mai sănătos. Deocamdată reușesc să alerg 1-2 ori în săptămână câte cca 30 de minute. Mi-aș dori în 2016 să alerg zilnic.

 

alergat.jpg

 

 

 

 

 

 

Uite-te la filme. Noul an se anunță promițător, cu filme noi de succes. Mi-am făcut o listă cu câteva filme ce vreau să le văd sau să le revăd în 2016. Voi face un post separt cu ce filme sunt aşteptate să apară în cinematografe în 2016, însă pân atunci vă dau două nume: The Danish Girl (Daneză), care va apărea chiar peste câteva zile, 8 ianuarie, în cinematografele din România din 8 ianuarie, în Italia este aşteptat pe la începutul lunii februarie). How To Be Single, cu Dakota Johnson, din controversatul Fifty Shades Darker, se anunţă a fi un film foarte bun şi este deja aşteptat cu nerăbdare. Ah, mi-ar plăcea să revăd anul acesta serialul Lie to me.

Citeşte cât mai mult. Am deja vreo 50 de cărţi selectate, care aşteaptă să fie citite şi sper să reușesc să le citesc pe toate  în 2016.

citeste (1).jpg

Dieta franceza: De ce sunt frantuzoaicele cele mai slabe femei din Europa

Mănâncă multe fructe şi legume. Eu îmi doresc să elimin definitiv ciocolata şi să mănânc cât mai puţine dulciuri.

Fructe si Legume Mic 11.jpg

Dacă îţi place să fii la modă ar trebui să ştii că în 2016 este anul salopetelor. Aşadar, puteţi să începeţi să investiţi în tot felul de salopete, de la cele elegante, la cele sport, ce le puteţi purta chiar şi la birou.

tuta seventy 70 70.jpg

Poartă şosete. Se pare că în primăvara 2016 vor apărea în trend şosetele, colorate sau în dungi, purtate cu fustiţe scurte sau rochiţe, atât cu bocanci, cât şi cu cizmuliţele de sezon sau săndăluţe.

 

Fă ceva ce nu ai mai făcut. Măcar o dată în an mergi într-un loc necunoscut. Vizitează o țară necunoscută, un oraș sau, pur și simplu, un muzeu, un concert mult dorit. Sau fă orice ce ți-ai dorit nespus de mult să faci și încă nu ai reușit.

Citește MillaVintage. Anul acesta mi-am propus să scriu cât mai mult, iar voi să urmăriţi cu regularitate blog-ul meu.

Întoarcete acasă. Pentru că sunt departe de casă, într-o țară străină, în fiecare an pe lista mea cu dorințe de realizat este să mă întorc acasă. Măcar o dată în an să reușim să ne întoarcem la locurile copilăriei, să ne vedem rudele și prietenii dragi. Anul trecut am fost în țară de două ori, iar în toamnă am petrecut cea mai lungă perioadă de ședere acasă din ultimii 5 ani. Și a fost frumos. Sper să reușesc și anul acesta să mă întorc în țară în vacanță.

4166223270_957d79e8a3_b.jpg

Iubiţi-vă cât mai mult. 2016 este declarat anul iubirii, iar dacă e aşa, atunci iubiţi-vă cât mai mult. Iertaţi, uitaţi şi iubiţi, aceasta să vă fie arma pentru un an 2016 de succes.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*