Cum ne îmbrăcăm de Crăciun

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun şi ca de obicei problema este: cum ne îmbrăcăm?

Crăciunul este o sărbătoare care trebuie petrecută alături de cei dragi, dar indiferent că este vorba despre o cină în familie în Seara de Ajun sau despre un prânz în ziua Crăciunului pentru a ne aşeza la masa trebuie să avem grijă cum ne îmbrăcăm. Pentru că este un moment special, ce are loc o dată în an, nu putem să ne îmbrăcăm în blugi şi tricou, la fel ca într-o zi, obişnuită în care mergem la serviciu.

O zi specială trebuie marcată prin eleganță şi rafinament, iar pentru aceasta trebuie să acordăm mai multă atenţie cum ne alegem vestimentaţia.

În Italia, în această perioadă, este mare forfotă prin magazine. Pentru că aici femeile ţin foarte mult la felul în care arată în seara de Crăciun, când se întâlnesc cu întreaga familie. Nici bărbaţii nu sunt mai prejos, ei se îmbracă la costum şi la cravată.

Dar pentru o femei nu este foarte uşor să-şi aleagă ţinuta pe care să o poarte ca să arate frumos, dar în acelaşi timp să nu exagereze. Oricum este vorba doar de o întâlnire în familie.

În cele mai multe cazuri, femeile aleg să poarte rochiile elegante negre până la genunchi sau peste genunchi, asortate cu accesorii de culoare roşie. Este o alegere rafinată, clasică, cu care nu se cum dă greş niciodată. Rochia lungă este de preferat să se poarte doar în cazul în care se ia masa la un restaurant. Nu veţi da greş nici dacă îmbrăcaţi o rochiţă de culoare roşie.

Ce culori se poartă în toamna- iarna 2015-2016

Pentru cele care sunteți în pas cu moda şi  la curent cu ultimele tendinţe din toamana-iarna 2015/2016, probabil, știți deja că în acest an se poate puncta şi pe o pereche de pantaloni eleganţi, combinaţi cu o bluză de mătase sau sifon şi un sacou.

Încercaţi să evitaţi rochiile cu paiete, aurii sau argintii, astfel de ţinute sunt mai potrivite pentru seara de Revelion.

În ce priveşte încălţămintea puteţi opta pentru o pereche de pantofi cu tocul  înalt şi subţire, mai ales dacă vă veţi afla într-o locaţie mai deosebită, în caz contrar alegeţi o pereche de pantofi cu care să vă simţit comod şi să nu vă doară picioarele.

Urmareste-ma pe Instagram si Facebook

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*